PROCURILI JEZIVI DETALJI PEDOFILIJE: Monstrum bludničio nad curicom od 12 godina, silovao njenu sestru od 16 godina, a njihova majka sve znala i šutila…

Silovatelj je bio u vezi sa majkom djevojčica koje su bile žrtve seksualnog zlostavljanja

  • Hronika

  • 07. Mar. 2020  

  • 1

Policija u Bačkom Petrovcu u Srbiji uhapsila je J. Š. (38) zbog sumnje da je učinio krivična djela obljube djeteta i silovanje

On se sumnjiči da je primorao na seksualne odnose dvanaestogodišnju djevojčicu, te da je silovao njenu četiri godine stariju sestru.

On je bio u emotivnoj vezi sa A. K. (42), majkom djevojčica koje su bile žrtve seksualnog zlostavljanja. Prema nezvaničnim saznanjima, majka je znala za seksualno zlostavlja njene maloljetne kćerke, ali o tome nikome nije govorila.

Kako pišu beogradski mediji, monstrum je djevojčicama prijetio i govorio da će ih izbaciti iz kuće. Kada se sve otkrilo, starija je kćerka u početku sve negirala, dok je njena mlađa sestra ispričala šta joj se sve dešavalo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...