PONOS NJEMAČKE ZA ONE S DUBLJIM DŽEPOVIMA: Najpoznatiji modificirani Mercedes dodatno je „ušminkan“, pogledajte kako taj luksuz izgleda na djelu… (VIDEO)

Novi GLE i GLS dobivaju modificiranu masku i prednje LED diode, dok je stražnji kraj tuner nagradio novim spojlerom

  • Auto

  • 08. Mar. 2020  

  • 0

Brabus je za luksuzne SUV modele predvidio 23-colne kotače za GLE, odnosno 24 za GLS. Nije ostalo sve na vizualnim nadogradnjama.

Dorađena GLE 400d izvedba, koja standardno broji 330 KS dobila je još više snage – 370 KS pri 4.200 okretaja u minuti i 750 Nm okretnog momenta, baš kao i veći, s tri reda sjedala dostupni – GLS.


U skladu s tim, poboljšavaju se performanse. U suradnji s devet-stupanjskim automatskim mjenjačem vrijeme ubrzanja do 100 km/h iznosi 5,5 sekundi (za GLE) i okruglo 6,0 sekundi (GLS). Najveća brzina raste na 250 km/h za D30, odnosno 243 km/h D40 inačicu.

Zanimljivo, za nadograđene elemente BRABUS Tuning svim svojim strankama omogućuje garanciju od 3 godine ili do 100.000 kilometara.

Za sada nisu poznate cijene ove dorade, ali budite sigurni da će biti "paprene".

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...