JAVIO SE I ELON MUSK: "Glupo je da paničarite oko koronavirusa..."

Serijski poduzetnik osjetio je potrebu komentirati reakcije na širenje epidemije virusa koji je dosad ubio više od 3.800 osoba

  • HiTec

  • 09. Mar. 2020  09. Mar. 2020

  • 0

Šef tvrtki Tesla i SpaceX Elon Musk uvjeren je kako je panika oko koronavirusa glupa.

Epidemija koronavirusa (COVID-19) počela je u Wuhanu (Kina). Broj zaraženih u 108 država i regija popeo se na više od 110 tisuća, dok je broj preminulih veći od 3.800. Ogromna većina zaraženih i preminulih osoba je u Kini. U Sjedinjenim Državama, gdje Musk živi, dosad je zabilježeno više od 560 oboljelih i više od 20 smrtnih slučajeva.

U Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji su koronavirus proglasili razlogom za uzbunu na globalnoj razini, upozoravajući kako su prilike za njegovo uspješno suzbijanje sve manje, piše Business Insider.

(Tportal)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...