JURGEN KLOPP IZGUBIO ŽIVCE: Na pitanje novinara o koronavirusu MAESTRALNO ODGOVORIO

Jürgen Klopp dobio je puno pozornosti zbog malog predavanja o koronavirusu na nedavnoj press-konferenciji, a o toj je temi opet imao šta reći i uoči susreta Lige prvaka s Atletico Madridom na Anfieldu.

  • Sport

  • 10. Mar. 2020  

  • 0

Kloppa je poprilično naljutilo novinarsko pitanje o koronavirusu, pa je opet održao lekciju na tu temu.

"Vi ste iz Madrida? Jeste li zabrinuti?", počeo je Klopp, na što je novinar odvratio da "on ne igra nogomet sutra."

"Ali to nije toliko bitno. Igranje nogometa je samo dio ovog društva. Mi nismo društvo, mi smo dio društva i svi moramo biti zajedno zabrinuti", počeo je Klopp.

"Upravo to ne volim, sjedite ovdje i pitate me to pitanje, a došli ste iz Madrida. Ostanite tamo, zatvorili su škole i fakultete, ali vi smatrate da je nogomet vrijedan putovanja. To je naš zajednički problem i ne možemo ga riješiti nogometom. Nogomet je naš posao, vaš je da prenosite informacije. Nadam se da to radite bolje nego što postavljate pitanja. Ljuti me kada postavljate pitanja kao da ja imam problem koji vi nemate", rekao je Klopp.

"Svi igrači su zdravi, zašto bi se brinuli zbog njihova fizičkog kontakta tijekom utakmica? Ne rukujemo se da bi poslali poruku. To je dobro za vas, mene i cijelo društvo."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...