HITNA ODLUKA STUPA NA SNAGU ODMAH: Do daljnjeg suspendirana košarkaška NBA liga, razlog je Bogdanovićev suigrač...

Noćas je izdato saopćenje od strane čelništva NBA lige da se daljnji tok NBA sezone suspendira

  • Sport

  • 12. Mar. 2020  12. Mar. 2020

  • 0

Objavljeno je da je igrač Utah Jazza Rudy Gobert zaražen koronavirusom, zbog čega je utakmica njegovog tima s Oklahoma City Thunderom trenutno odgođena. Rezultati su pristigli pred početak spomenutog meča, a zaraženi igrač nije bio u Areni. NBA će iskoristiti ovu pauzu, čije trajanje je neodređeno, kako bi preduzela slijedeće korake u skladu sa pandemijom koronavirusa, navodi se u saopćenju.

Prije odluke odigrano je nekoliko utakmica a vrijedi izdvojiti pobjedu Dallasa nad Denverom te učinak karijere Bobana Marjanovića koji je zablistao s 31 košem i 17 skokova te u drugi plan bacio Dončića koji je zabio 3 poena manje i potpuno nadigrao sunarodnjaka Jokića koji se zaustavio na 14 koševa, 13 skokova i 8 asistencija. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...