ALARMANTAN APEL: Direktor Opće bolnice pozvao sve slobodne ljekare da pomognu u teškim trenucima

Direktor Opće bolnice Zlatko Kravić pozvao je sve slobodne doktore i one koji su u penziji da se jave u Opću bolnicu "Abdulah Nakaš" kako bi pomogli u ovim teškim trenucima.

  • Društvo

  • 15. Mar. 2020  

  • 0

Njegov status objavljujemo u cjelosti:

"Molim Vas zdravstvene radnike da prenesete ovu objavu. Penzionirani ljekari, infektolozi, epidemiolozi, neurolozi, ginekolozi, hirurzi, ako se osjećaju sposobnim za rad i žele da pomognu u ovoj teškoj situaciji neka se jave u Opću bolnicu prim. Dr. Abdulah Nakaš. Ovo važi i za sve slobodne doktore kao i doktore sa biroa. Sa svim doktorima će biti potpisan poseban ugovor o angažovanju. Nisam u izolaciji, radim u bolnici jer me tamo trebaju", istakao je Kravić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...