SESTRA TOMA HANKSA ZABRINULA MILIONE FANOVA: „Stanje nije dobro, ipak je on samo…“

Sestra Toma Hanksa otkrila je novosti o zdravstvenom stanju svog brata koji je nedavno otkrio kako je zaražen koronavirusom, i žena kaže da "nije super"

  • Show

  • 20. Mar. 2020  

  • 0

Zvijezda filma "Forrest Gump" jedan je od prvih hollywoodskih celebrityja koji je objavio kako se bori s virusom Covid-19, zajedno sa svojom suprugom Ritom Wilson. Oboje su boravili u Australiji, gdje je Hanks snimao biografski film o Elvisu Presleyu.

Od tad i Tom i Rita, koji oboje imaju 63 godine, dijele s javnošću detalje o svom zdravstvenom stanju i oporavku, često uvjeravajući obožavatelje diljem svijeta da su dobro i da su ostali pozitivni. Isto je govorio i njihov sin, koji je u obraćanju javnosti kazao kako su mu roditelji dobro.

Ali Tomova sestra, Sandra Hanks Benoiton, podsjetila je sve da je njezin brat oskarovac ipak samo čovjek te da mu ovo nije lagan proces. "Komunicirala sam s bratom. Nije super, ali je i dalje okej. Jesam li šokirana? Ne. On je glumac, nije bog, ali medicinska skrb u Australiji je dobra", kazala je sestra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...