PREKRŠILI POLICIJSKI SAT: Policajci imali pune ruke posla, na području Kantona Sarajevo zabranu kretanja prekršila…

Zbog epidemije koronavirusa na snazi je zabrana kretanja osobama mlađim od 18 i starijim od 65 godina na području Federacije BiH, a potpuna zabrana kretanja na snazi je d 18 do 05 sati

  • Hronika

  • 26. Mar. 2020  

  • 0

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo tokom protekla 24 sata izdali su 51 prekršajni nalog za kršenja zabrane kretanja od 18.00 do 05.00 sati na području tog kantona, saopćeno je iz MUP-a KS.

Podsjećamo, zbog epidemije koronavirusa na snazi je zabrana kretanja osobama mlađim od 18 i starijim od 65 godina na području Federacije BiH, a potpuna zabrana kretanja na snazi je d 18 do 05 sati. Na području RS zabranjeno je kretanje starijim od 65 godina, dok je od 20 do 05 sati na snazi potpuna zabrana kretanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...