MINISTRICA PROSVJETE I KULTURE RS-a NATALIJA TRIVIĆ: "Nastava na daljinu u RS i tokom proljećnog raspusta"

Tokom proljetnog raspusta, koji je bio predviđen za period od 13. do 20. aprila, biće održavana nastava na daljinu, izjavila je ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić.

  • Politika

  • 02. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 0

Ona je dodala da nastava neće biti održavana tokom Vaskršnjih praznika.

"S obzirom na to da se već odvija nastava na daljinu donijeli smo zaključak daće se nastava odvijati redovno za vrijeme proljećnog raspusta i to u periodu od 13. do 16. aprila", rekla je Trivićeva, nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

Ona je dodala da je Štab prihvatio i zaključak o upisu djece u prvi razred, prema kojem će se prvačići upisivati u školu kada se za to steknu uslovi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...