"BROD BUDALA": Rambo Amadeus novi album objavio na YouTubeu (VIDEO)

"Znamo da stanje duha jako utiče na imunitet..."

  • Kultura

  • 03. Apr. 2020  03. Apr. 2020

  • 2

Rambo Amadeus je objavio svoj novi album “Brod budala”, tačnije podijelio ga je potpuno besplatno na YouTubeu. Slušajte, jednu po jednu stvar.

“Vjerujem da će vam preslušavanje mog još neštampanog albuma 'Brod Budala' biti sada još zabavnije. Sve pjesme sa albuma su na YouTubeu poređane jedna za drugom. Uživajte. Znamo da stanje duha jako utiče na imunitet, pa se nadam i da će vam slušanje ovog albuma višestruko koristiti. Na zdravlje”, napisao je ovim povodom Rambo Amadeus.

(SB/CdM)      

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...