MJERE ZAŠTITE: Od danas na Sarajevskom aerodromu šator za dezinfekciju putnika i prtljaga

Mjere se provode sa ciljem zaštite kako putnika, tako i zaposlenika MAS-a

  • Društvo

  • 10. Apr. 2020  

  • 0

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo od danas je postavljen poseban šator u kojem se vrši dezinfekcija putnika i njihovog prtljaga prije ulaska u zgradu Terminala.

Mjere se provode sa ciljem zaštite kako putnika, tako i zaposlenika MAS-a, saopćenoje iz međunarodnog aerodroma Sarajevo.

"Putnici u šator, kao i u zgradu Terminala ulaze po jedno, te se mole da prilikom procesa registracije za let, u redu drže preporučenu fizičku distancu", naveli su.

Iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo podsjećaju da su njihovi predstavnici u kontaktu sa svim nadležnim institucijama, te se poduzimaju sve predviđene mjere kako bi smanjili izloženost i mogućnost prijenosa oboljenja.

Također se svakodnevno provode mjere dezinfekcije prostora i vozila, kazali su.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...