VIŠE PUTA NAJAVLJIVALA SAMOUBISTVO: Starica skočila u Ukrinu i utopila se

Površinskim pregledom na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja

  • Hronika

  • 15. Apr. 2020  

  • 0

Vatrogasci iz Dervente su po prijavi policije, a nakon što je prijavljen nestanak žene S. C. (72), u rijeci Ukrini, ispod Starog mosta, uočili beživotno tijelo, saopćila je Policijska uprava Doboj.

Na lice mjesta stigla je policijska patrola, a ljekar mrtvozornik konstatirao je smrt utapanjem. Površinskim pregledom na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, pa je tijelo predato porodici. Identifikacijom je utvrđeno da se radi o Simuni C. iz Dervente.

Prema našim saznanjima, radi se o starici, psihičkom bolesniku, koja je više puta najavljivala samoubistvo, koje je na koncu počinila skokom u duboku rijeku Ukrinu. Povodom ovog slučaja, oglasila se i Policijska uprava Doboj.

"Tijelo starije žene čiji su inicijali S. C. izvučeno je danas iz rijeke Ukrine u Derventi", saopćeno je iz PU Doboj.

Iz policije navode da su prijavu o nestanku žene primili jutros oko šest sati, a da je njeno tijelo pronađeno u 8.15. O tome je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...