KAO DA STE PIZZU NARUČILI: Ovako Mercedes dostavlja automobil pred kuću

I Mercedes je među proizvođačima koji potiču beskontaktnu kupovinu

  • Auto

  • 24. Apr. 2020  24. Apr. 2020

  • 0

Kako bi popularizirao online kupovinu i tako ublažio negativne efekte pandemije Mercedes je odlučio obogatiti i popularizirati svoju uslugu online kupovine. Usluga je to koju je Mercedes pokrenuo još 2016. godine, a potkraj prošle ju modernizirao. 

Ispalo je to kao pametan poslovni potez jer je ovaj sustav ove godine privukao već preko 400.000 posjetilaca, javlja njemački magazin Motormobiles. 

Ono što online kupovinu čini posebnom je da novi Mercedes možete specificirati do zadnjeg detalja ne napuštajući dom. A ono najbolje je da će vam Mercedes kupljeni automobil dostaviti na željenu adresu bez dodatne naplate. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...