VRIJEĐALI I NAPALI POLICAJCE: Državljani Srbije uhapšeni u Banja Luci

Njih su uhapsili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i PU Banjaluka.

  • Hronika

  • 27. Apr. 2020  27. Apr. 2020

  • 1

Dvojica državljana Srbije A. R. i M. J. uhapšeni su tokom vikenda u Banjaluci zbog sumnje da su vrijeđali, a zatim i fizički napali policajce u Banjaluci, potvrđeno je za Srpskainfo.

Njih su uhapsili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i PU Banjaluka.

Policajci su došli u Ulici Relje Krilatice po prijavi, a tada su državljani Srbije počeli da ih vrijeđaju sa balkona, govoreći im riječi uvredljivog sadržaja.

"Kada su došli do njihovog stana policajci su ih upozorili da prestanu sa činjenjem prekršaja. Oni su se oglušili na izdato naređenje i fizički su napali policajca nakon čega su uhapšeni", rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjala, a uhapšeni su predati Službi za poslove sa strancima BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...