PREPUŠTEN NA MILOST I NEMILOST: Oprao auto poslije 38 godina (VIDEO)

Prava šteta, jer je u pitanju Mercedes 280 SL, prelijepi klasik

  • Auto

  • 28. Apr. 2020  28. Apr. 2020

  • 0

Nakon što je gotovo tri desetljeća stajao zatrpan u garaži, Mercedesov klasik izašao je na svjetlost dana i dobio tretman kakav zaslužuje. Ako ste mislili da vam je auto zapušten, pogledajte ovaj u nastavku koji nitko nije taknuo od 1982. godine. Tada ga je vlasnik parkirao u malu garažu i prepustio na milost i nemilost vremena. Prava šteta, jer je u pitanju Mercedes 280 SL, prelijepi klasik. 

Prekriven prašinom, izmetom glodavaca i svime što ga je moglo snaći u ovoj garaži, Mercedes je dobio potpuni tretman uljepšavanja od strane specijalista iz AMMO NYC. I da, sve ovo napravljeno je bez znanja samog vlasnika automobila, pa je iznenađenje bilo utoliko veće. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...