SIJEVALE PESNICE: Izbila masovna tuča u centru Novog Pazara (VIDEO)

U obračun su se uključili i prolaznici koji su pokušali da razdvoje zaraćene strane.

  • Regija

  • 30. Apr. 2020  30. Apr. 2020

  • 1

U Novom Pazaru je, usred bijela dana, zabilježena masovna, brutalna tuča u kojoj je učestvovalo više učesnika.
Masovna tuča se desila u Hercegovačkoj ulici, tačnije naselje Barutana, prenosi Telegraf.

Naime, kako se vidi na snimcima sa obližnje kamere, do sukoba je došlo kada je jednom od automobila trčeći prišao muškarac, poslije čega su iz vozila izašli vozač i suvozač koji su krenuli fizički da se obračunavaju.

Poslije svega nekoliko sekundi, ovoj tuči priključilo se još nekoliko muškaraca kako bi napali ili stali u odbranu učesnika tuče koja je za tili čas postala masovna.

Kako se vidi na snimku zabilježenom 27. aprila, u obračun su se uključili i prolaznici koji su pokušali da razdvoje zaraćene strane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...