DINO JE `VAKI, DINO JE `NAKI…; Rađa otkrio nepoznate detalje o odnosu sa Divcem: „On je bio kolovođa za gluposti…“

Gostujući u BizCastingu Dino Rađa se prisjetio svog prvog tinejdžerskog pijanstva nakon kojeg mu prisjelo vino koje ni dan danas ne može piti

  • Estrada

  • 04. Maj 2020  04. Maj 2020

  • 0

Dotaknuo se i ljubavi prema Hajduku, svog filma "Rađa" čije je prikazivanje u kinima prekinuto zbog korone, uspomena na Dražena Petrovića i nekih anegdota s Vladom Divcem, kojeg smatra najvećim zafrkantom među kolegama.

"Divac je bio kolovođa za gluposti, bilo je brdo situacija za nasmijati se. Sjećam se kad je vozio Yugo 45, išli smo kod njega kući, padao je snijeg, a on je bio mlad i neiskusan vozač s 18 godina. Neki lik ispred nas je tražio parking i naglo zakočio, a mi smo udarili u njega, blago, samo smo se naslonili. I sad čovjek izlazi van vidjeti kolika je šteta, a kad smo i mi izašli i kad je vidio koliki smo pobjegao je natrag u auto i otišao", prepričao je Rađa u BizCastingu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...