JE LI TO MOGUĆE: Pojavile se fotografije Viktorije i Dina Rađe stare 16 godina, jedan detalj je zanimljiv...

Rađi je ovo drugi brak, a ranije je bio oženjen za košarkašicu Željanu.

  • Estrada

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 0

Bivša manekenka i misica Viktorija Đonlić Rađa i proslavljeni košarkaš Dino Rađa već su godinama jedan od najpoznatijih parova hrvatske scene, a ovih su dana procurile i njihove stare fotke.

Sretni par bio je na završnoj večeri Dore u Opatiji 2006. godine te su stali pred fotografe u večeri kada je Severina odnijela pobjedu s pjesmom "Moja štikla", a zanimljivo je da se od onda nisu puno promijenili.

Izvor: Instagram

Viktorija je 1995. godine osvojila titulu druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske nakon što je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije, a iste je godine upoznala i supruga Dinu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a sve skupa proslavili skokom u more.

Rađi je ovo drugi brak, a ranije je bio oženjen za košarkašicu Željanu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...