POTRES U HRVATSKOJ: Predsjednik Sabora Jandroković dobio prijetnju smrću

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković je navodno dobio prijetnju smrću, piše portal zagrebačke N1 tv.

  • Regija

  • 04. Maj 2020  04. Maj 2020

  • 0

Pozivajući se na svoja saznanja, taj medij navodi da u prijetnji, između ostalog, stoji da "Njonju (Jandroković) i evroplenkovića treba usmrtiti", da "ako mu je do časti i ugleda, samoubistvom može da stekne mrvicu toga" i da "treba da iskrvari zajedno sa zločinačkom organizacijom koju vodi".

Ova navodna pretnja dovodi se u vezu sa izjavom predsednika opozicionog SDP Davora Bernardića na konferenciji za novinare, kada je uputio oštru kritiku premijeru Andreju Plenkoviću, a Jandrokovića nazvao "rektalnim alpinistom".

Zbog te Bernardićeve izjave, Jandroković je protiv njega najavio tužbu.

(Tanjug/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...