PROCURILA NAJVEĆA ZLATANOVA TAJNA: Ibrahimović je u karijeri mrzio četiri suigrača, od kojih mu je jedan bio posebno odvratan…

Osim u Barceloni, Zlatan Ibrahimović se osjećao kao šef u svim timovima i suigrači se nisu previše pitali pored njega

  • Sport

  • 07. Maj 2020  

  • 0

Bivši suigrači često imaju šta reći o Ibri, a nekadašnji suigrač iz LA Galaxyja Michael Caini tvrdi da je Zlatan mrzio Edinsona Cavanija dok su skupa predvodili napad PSG-a.

"Pitao sam ga o odnosu sa suigračima i trenerima kada je došao u Galaxy. Rekao mi je da je sa svima u redu i da se jedino s Cavanijem nije podnosio. Rekao mi je da je mrzio trojicu ili četvoricu igrača u karijeri i da je Cavani jedan od njih", rekao je Ciani i dodao je:

"Svako ko je bio blizak s Cavanijem u PSG-u, automatski je bio protiv Ibrahimovića".

Ibra i Cavani su svlačionicu dijelili od 2012. do 2016. godine. Urugvajac je i dalje član francuskog prvaka, dok je Ibrahimović trenutno pod ugovorom s Milanom gdje je došao nakon dvije godine u SAD-u.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...