NEMANJA ŠAPTOM PADE: Policija pretresla garažu uhapšenog inspektora Poreske uprave RS-a, ono što su pronašli šokiralo je sve…

Inspektor Poreske uprave Republike Srpske iz Područnog centra Prijedor uhapšen je u srijedu, u policijskoj akciji "Svodna", jer je, kako ga sumnjiče, od privrednika iz istoimenog naselja u opštini Novi Grad, tražio i uzeo 5.000 maraka

  • Hronika

  • 08. Maj 2020  

  • 1

Tokom pretresa garaže Nemanje Barovića, inspektora Poreske uprave Republike Srpske, koji je uhapšen zbog sumnje da je primio 5.000 KM mita, policija je uočila i knjigu "Etički kodeks za profesionalne računovođe", a u njoj je pronašla 21.400 eura, saznaju "Nezavisne novine".

"U knjizi je bila bijela koverta sa gomilom novca. Uglavnom su to bile novčanice u apoenima od 500 eura, mada ih je bilo nekoliko i od 200 eura", otkrivaju izvori "Nezavisnih".

Taj novac je pod lupom istražilaca, baš kao i 5.000 maraka, koliko je pronađeno tokom hapšenja ovog inspektora, koji je u četvrtak ispitan u Republičkom javnom tužilaštvu.

Inspektor Poreske uprave Republike Srpske iz Područnog centra Prijedor uhapšen je u srijedu, u policijskoj akciji "Svodna", jer je, kako ga sumnjiče, od privrednika iz istoimenog naselja u opštini Novi Grad, tražio i uzeo 5.000 maraka.

Mito je, kako ga terete, uzeo u kancelariji, a akcija je dobro isplanirana jer se radilo o označenom novcu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...