GRADONAČELNIK BANJA LUKE IGOR RADOJIČIĆ JEDVA DOČEKAO OTVARANJE KAFIĆA: Popio kafu sa svojim zamjenikom u piceriji "Kod Brke"

I ovom prilikom on je sugrađane pozvao da dosljedno provode mjere lične zaštite i držanje distance prilikom komunikacije.

  • Društvo

  • 11. Maj 2020  

  • 0

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić i njegov zamjenik Srđan Amidžić jedva su dočekali otvaranje ugostiteljskih objekata u ovom gradu, nakon što su popustile mjere u borbi protiv pandemije koronavirusa. Oni su otišli na kafu u kafe piceriju "Kod Brke". 

"Svi poslovni subjekti koji su poslije ublažavanja mjera danas počeli raditi dužni su da se pridržavaju svih mjera koje je uputstvima propisao Institut za javno zdravstvo Republike Srpske", naveo je Radojičić.

I ovom prilikom on je sugrađane pozvao da dosljedno provode mjere lične zaštite i držanje distance prilikom komunikacije, piše Klix.

U RS-u su danas počeli raditi ugostiteljski objekti, vrtići, frizerski saloni, kao i javni prijevoz. Iako su građani skoro dva mjeseca bili zatvoreni u kućama, mnogi su bili oprezni jutros kada je riječ o vraćanju života u normalu, a bašte kafića jutros su ipak primile prve goste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...