NAJLJEPŠA SPORTAŠICA NA SVIJETU OTVORILA DUŠU: "Ponudio mi je 200.000 dolara mjesečno da mu budem prostitutka i moram priznati da sam razmišljala o tome..."

Popularna Ruskinja otkrila je u jednom intervjuu da joj se javio poduzetnik sa zanimljivom idejom.

  • Show

  • 14. Maj 2020  14. Maj 2020

  • 1

Darija Klišina jedna je od onih sportašica u Rusiji koja nije najbolje "sjela" režimu. Okrenula je leđa Putinovoj Rusiji kad se to najmanje od nje očekivalo, i to prije četiri godine, kad je, uprkos "sankcijama", izabrala sudjelovati na Olimpijskim igrama i tako ostvariti svoj san...

Ta je 29-godišnjakinja izabrala prebivalište u SAD-u, baš kao i Marija Šarapova i brojne druge, te je to, možda, i utjecalo na "vizu" za Rio, a zlobnici će reći da je najviše utjecala njena ljepota, zbog koje je proglašavana jednom od najljepših sportašica planete.

imageDarija Klišina  INSTAGRAM

Tako je u jednom intervjuu, a takvi su česti u ovo doba pandemije, otkrila i za nemoralnu ponudu koju je dobila od jednog - poduzetnika.

imageDarija Klišina s gumicom na kosi u boji ruske zastave  TWITTER

"Jedan se javio i htio je da mu budem prostitutka. Doduše, nije to baš tako napisao, htio je da mu budem "pratnja"", otkrila je za ruske medije.

Alice Goodwin  

"Odmah sam ga odbila, ali nije odustajao. Onda mi je ponudio 200.000 dolara mjesečno! Moram priznati da sam sjela i razmislila o tome što je napisao", a onda pojašnjava:

"Počela sam razmišljati postoje li djevojke koje će biti impresionirane ovom ponudom."

Iza sebe ima brojne medalje, jer je u profesionalnoj atletici već devet godina. Dvaput je bila europska prvakinja u dvorani, a ima i bronzu s EP-a na otvorenom iz 2014. te srebro sa Svjetskog prvenstva 2017. U Kataru, pak, nije nastupila zbog povrede bedra, a nedosanjani san joj je olimpijsko zlato. Na njega će ipak pričekati još godinu...

image

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...