DEMASKIRANI MINISTRI NA AERODROMU: "Avaz" priziva kažnjavanje Turković zbog nenošenja maske, a "zaboravlja" na Radončića! (FOTO)

Dvostruki aršini ili amnezija, pitanje je sad!

  • Mini market

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Nakon dočeka velike donacije iz Katara na Sarajevskom aerodromu, „Avaz“ se u prepoznatljivom maniru obračunao sa ministricom Biserom Turković, jer nije koristila masku tokom svečanosti.

alt

„Hoće li ministrica Turković platiti kaznu?“ naslov je "Avazovog" teksta od 19. maja s fotografijom ministrice Turković bez maske u društvu katarske delegacije.

Na žalost „Avaza“ i autora teksta, samo dan ranije izvijestili su sa Sarajevskog aerodroma o primopredaji humanitarne pomoći Republike Poljske, a u društvu poljskog ambasadora u BiH Jaroslawa Lindenberga, medijima se obratio i ministar sigurnosti Fahrudin Radončić, nonšalantno i bez zaštitne maske. "Avaz", naravno, tada nije obavijestio javnost da je to "NEČUVENO".

alt

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...