OVO NE PAMTE NI NAJSTARIJI: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Tokom cijelog dana, širom Bosne će povremeno padati slaba kiša ili lokalni pljuskovi. Moguća je i slaba grmljavina u centralnim, istočnim i sjevernim područjima. U Hercegovini se pljuskovi očekuju u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10°C, a dnevna između 14 i 24°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima tokom cijelog dana. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 9°C, a dnevna između 14 i 21°C.

U nedjelju prije podne sunčanije na području Krajine i sjevera Bosne. U većem dijelu zemlje pretežno oblačno vrijeme. Na području Hercegovine tokom cijelog dana povremeno su mogući lokalni pljskovi. U Bosni se slaba kiša prognozira u večernjim satima i tokom noći na ponedjeljak. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 9°C, a dnevna između 16 i 22°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...