DOBAR TREND: U Kantonu Sarajevo nema zaraženih koronavirusom

Još uvijek je jedan aktivan slučaj u Kantonu Sarajevo

  • Vijesti

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, u protekla 24 sata testirano je 87 osoba, od kojih nijedna nije bila pozitivna na koronavirus.

Još uvijek je jedan aktivan slučaj u Kantonu Sarajevo. Od pojave prvog slučaja zaraženog koronavirusom pa do danas izliječene su 103 osobe, dok ih je šest, nažalost, preminulo od posljedica oboljenja od zarazne bolesti COVID-19.

Na evidenciji Zavoda za zapošljavanje KS tokom današnjeg dana registrovano je 63.904 osobe, što je za sedam manje u odnosu na jučer. Najveći broj nezaposlenih zabilježen je 18. maja ove godine, a danas nakon samo 11 dana, taj broj je manji za 326 osoba, saopćeno je iz Press službe KS.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...