„SLOBODNA BOSNA“ OTKRIVA: Ovo je prijetnja Gordani Tadić koja je podigla na noge sigurnosni aparat u BiH (FOTO)

Hronično uplašeni ministar sigurnosti Fahrudin Radončić potvrdio je danas navode da su glavna tužiteljica BiH Gordana Tadić i njena porodica dobile prijetnje smrću.

  • Mini market

  • 01. Jun. 2020  14. Jul. 2020

  • 13

„Zato sam danas nervozan“, rekao je Radončić i dodao kako je odmah zvao direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsada Vilića i zatražio da se pojača zaštita tužiteljice Tadić i njene porodice.

Ubrzo je preko "Avaza" Mirsad Vilić, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, poručio da je „Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH dodatno podigla nivo sigurnosti štićene osobe, kao i njene porodice“.

„Slobodna Bosna“ je u posjedu fotografije koja je podigla na noge sigurnosni aparat u BiH. Radi se o nepristojnoj i neduhovitoj montaži tužiteljice Gordane Tadić s ustaškom kapom, koja je objavljena na Facebook profilu pod imenom "Sulja Zuko".

Po prijavi OSA-e i SIPA-e administracija Facebooka blokirala ovu objavu. Međutim, kako se navodi na profilu "Sulja Zuko", objava je naknadno odblokirana uz izvinjenje administracije ove društvene mreže da je došlo do greške.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...