HAOS U AMERICI: Pogledajte kako je vozač džipa pregazio policajca

Kako javljaju američki mediji, a kako u videosnimci prenosi RT, sinoć je u New Yorku pregažen policajac.

  • Svijet

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 1

Adam Navaro, pripadnik njujorške policije, teško je povrijeđen kada ga je nepoznata osoba namjerno udarila vozilom u noći između ponedeljka i utorka.

Na snimci koju je objavio Ruptly, a koja je snimljena u Bronxu, jedna osoba je pregazila policajca autom, a on je od siline udarca odletio u zrak i pao između automobila koji ga je udario i drugog automobila u pokretu.

NYPost piše kako se policajac kretao raskrsnicom kada je vozač tamnog vozila nagazio po gasu i usmjerio vozilo ka policajcu.

Vozač je potom produžio dalje. Mediji dodaju kako će policajac preživjeti. 

Podsjetimo, u SAD-u sedmi dan zaredom traju protesti zbog ubojstva Georgea Floyda, a u svemu ima ranjenih policajaca, ali i demonstranata.

Širom zemlje gotovo svake noći dolazi do nasilnih protesta koji se često završe žestokim sukobima policije i građana. Zbog čitave situacije predsjednik Donald Tramp je zaprijetio da će izvesti vojsku na ulice.

WASHINGTON DC: Trump is pictured with US Attorney General William Barr (L), White House Chief of Staff Mark Meadows (2nd-L) and White House press secretary Kayleigh McEnany, outside of St John's Episcopal church

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...