Sport
GLAVNI FAVORIT ZA TITULU: Alcaraz preokretom izbacio Rubljova i stigao do četvrtfinala Wimbledona (VIDEO)
Prije 10 min0
Vrlo brzo i efikasno
Gastro
02. Jun. 2020 02. Jun. 2020
0
500 gr zrelog paradajza
1 luk
1 šolja svježeg bosiljka
2 čehne bijelog luka
maslinovo ulje
so
biber
mrvica šećera
vode po potrebi
500 gr tjestenine
1. Luk ogulite i izrežite na kockice.
2. Prodinstajte ga na nekoliko kašika maslinovog ulja pa dodajte bijeli luk.
3. Grubo izrežite paradajz i dodajte u šerpu.
4. Posolite, pobiberite i ostavite da se kuha 15-ak minuta.
5. Dodajte bosiljak i po potrebi malo vode i još kuhajte.
6. Ako je sos previše kiseo, dodajte šećer po želji.
7. Špagete skuhajte po uputama na kutiji i pospite gotovim sosom.
8. Po želji pospite parmezanom i servirajte.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Sport
GLAVNI FAVORIT ZA TITULU: Alcaraz preokretom izbacio Rubljova i stigao do četvrtfinala Wimbledona (VIDEO)
Prije 10 min0
Šareni svijet
SVE IZNENADILI: Donald i Melania Trump napravili neočekivani potez na balkonu Bijele kuće (FOTO)
Prije 20 min0
Hronika
GRČKI BROD POTOPLJEN SA 20 RAKETA: Velika drama, spasioci se bore za život posade, među mornarima i Balkanci
Prije 23 min0
Hronika
JEZIVA SCENA U SUSJEDSTVU: Gliser pun putnika eksplodirao na rijeci
Prije 29 min0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.