SKUPI, PA POBIJEDI. AKO MOŽEŠ: Je li Sergej Trifunović prikupio dovoljan broj potpisa za izbore u Srbiji?

Izgleda da jeste

  • Regija

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Predsjednik srbijanskog Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović objavio je da je PSG skupio dovoljan broj potpisa za učešće na Parlamentarnim izborima u ovoj državi.

“Evo, samo da obradujem dušebrižnički deo tviter zajednice: skupili smo potpise. Od 10 hiljada potrebnih, skupili smo 14.000”, napisao je Trifunović na svom Twitter nalogu. Prethodnih dana govorilo se o načinu na koji PSG skuplja potpise i o aktivnostima  lidera "Pokreta na ulici".

Tokom sakupljanja potpisa došlo je i do dvostrukog napada na Trifunovića. Osim fizičkog napada, PSG i Trifunović su istovremeno optuživani da im “SNS skuplja potpise” i ismijavani jer “ne mogu da skupe dovoljan broj potpisa”. Sada, kada su potpisi skupljeni, svi uslovi za izlazak PSG na izbore su ispunjeni. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...