NAJTEŽE LJETO ZA POPULARNU HRVATSKU PLAŽU:  'Od propasti bi nas mogli spasiti samo domaći partijaneri'

Svi festivali su otkazani i okrećemo se domaćim snagama, i nadamo se da će uskoro biti dopušteno 800 gostiju u klubu

  • Regija

  • 05. Jun. 2020  05. Jun. 2020

  • 0

Prošli petak i subota bili su prvi vikend nakon dva mjeseca u kojem ste mogli dočekati zoru u svojem najdražem noćnom klubu.

Plesni podij, svetinja svakog plesača, postao je u međuvremenu ilegalan, odnosno “u funkciji prostora za ples nije dopušten”.

Ostale preporuke HZJZ su očekivane: dezinficirajte ruke, u zatvorenom prostoru nosite maske, a ne savjetuju da pijete iz tuđe čaše. Po mogućnosti prije odlaska u klub izmjerite temperaturu. Stolovi bi trebali biti međusobno udaljeni barem metar i pol, a svaki bi klaber trebao imati čak četiri vlastita metra kvadratna, piše zagrebački Jutarnji list.

Zbrka s mjerama

Od 1. jula na otvorenom će se smjeti okupiti do tisuću ljudi, što otvara mogućnosti održavanja manjih festivala i rada velikih open air klubova. O tome govori Tea Cafuta iz Papaya grupacije, u sklopu koje na poznatoj plaži Zrće u Novalji rade tri kluba, Papaya, Aquarius i Nomad.

"Što se ovosezonskog programa tiče, svi su veliki festivali odgođeni za ljeto 2021., kao i gostovanja velikih DJ zvijezda i izvođača. Trenutni je plan pokušati organizirati uobičajeno svakodnevno poslovanje kluba uz resident DJ-eve, uglavnom domaće, te na taj način osigurati dobru zabavu gostima koji su zainteresirani za dolazak na Zrće unatoč tome što neće biti velikih nastupa i festivala", kaže nam Tea. Mijenja se i struktura gostiju.

"Tokom posljednjeg desetljeća plaža Zrće promoviraju se prvenstveno stranim gostima kako bi privukli što veći broj zainteresiranih gostiju širom svijeta. Smatramo da je hrvatska publika vrlo dobro upoznata s radom plaže, kao i programom klubova. S obzirom na trenutnu situaciju, svakako se planiramo u većoj mjeri obratiti Hrvatima, prvenstveno online marketinškim oglašavanjem", kažu nam iz Papaye.

Cjelokupan tekst možete pročitati na ovom linku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...