POTVRĐENO IZ SDS-a: Milovan Bjelica kandidat SDS-a za načelnika Sokoca

Članovi ovog odbora i visoki funkcioneri SDS-a uputili su podršku Bjelici u predstojećim naporima, uvjereni da će osvojiti treći mandat na čelu opštine Sokolac.

  • Politika

  • 05. Jun. 2020  05. Jun. 2020

  • 0

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke (SDS) Sokolac jednoglasno je podržao kandidaturu Milovana Bjelice za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima.

Članovi ovog odbora i visoki funkcioneri SDS-a uputili su podršku Bjelici u predstojećim naporima, uvjereni da će osvojiti treći mandat na čelu opštine Sokolac, saopšteno je iz Opštinskog odbora SDS-a Sokolac.

Na sastanku je predstavljen i izvještaj o radu načelnika opštine Sokolac za 2019. godinu te izvještaj o provedenim mjerama Opštinskog štaba za vanredne situacije tokom epidemije koronavirusa i o preduzetim mjerama, koji su jednoglasno podržani.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...