NA PODRUČJU BOSANSKE GRADIŠKE: Uhapšen zaposlenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH

Akciju "Vitorog dva" realizovali su službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a u saradnji sa Policijskom upravom Bosanska Gradiška.

  • Hronika

  • 08. Jun. 2020  08. Jun. 2020

  • 1

Muškarac D. V., koji je uhapšen na području Bosanske Gradiške u akciji kodnog naziva "Vitorog dva" zbog sumnje da je počinio krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, priveden je u prostorije Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Dragoje Vujić, zaposlen u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Akciju "Vitorog dva" realizovali su službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a u saradnji sa Policijskom upravom Bosanska Gradiška. U okviru nje izvršeni su pretresi na dvije lokacije na području Bosanske Gradiške i putničkog vozila koje koristi D. V.

"U pretresima su pronađeni i oduzeti 77 komada metaka, bajonet vojne puške PAP, četiri udarne igle, četiri okvira za municiju za automatsku pušku, cijev za vatreno oružje, pištolj marke Glock sa pripadajućim okvirima i 30 komada metaka, sredstva za vezivanje, crna kartonska kutija u kojoj se nalaze ostaci zelene biljne materije koja asocija na opojnu drogu marihuanu, jedna bomba i jedan mobilni telefon", saopšteno je ranije iz MUP-a Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...