PUKLA TIKVA; VUČIĆ U PROGRAMU UŽIVO POTOPIO DAČIĆA: „Hvala Dačiću za loše reči o meni, zamolio bi ga da kaže ko postavlja pitanja, odnosno ko traži od novinara…“

„Hvala mu za te loše reči, ali ne mislim da to o meni bilo šta loše govori“, prokomentirao je sinoć predsjednik Aleksandar Vučić nastup Ivice Dačića u jutarnjem programu TV Prve.

  • Regija

  • 14. Jun. 2020  

  • 0

"Nisam komentarisao ni mnoge druge, a još manje želje imam da komentarišem Dačića, s kojim sam dugo radio. Ako nisam govorio loše ili ako nisam želeo da odgovaram na sve što su o meni ili mojoj porodici govorili oni koji su vodili brutalnu kampanju, ne želim ni na ovo da se osvrćem", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da bi zamolio Dačića da kaže ko postavlja pitanja, odnosno ko traži od novinara TV Prve da postavljaju pitanja.

Dodao je da Dačić, ako hoće u vladu sa SNS-om, hoće, ako neće - neće, ali pitanje je, kaže, i ko će moći da učestvuje u formiranju vlade.

"Mi da 'pabirčimo' većinu - nećemo. Ili ćemo dobiti jasan mandat od naroda ili nećemo", rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...