ČOVJEK KOJI JE "ZMAJEVIMA" DAO IME: Vratio se Marjan Mijajlović

Prenosio je historijske utakmice naše reprezentacije u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu.

  • Show

  • 21. Jun. 2020  21. Jun. 2020

  • 0

Poznati sportski komentator Marjan Mijajlović, vratio se u Bosnu i Hercegovinu, prenose Sportske.ba.

Mijajlović je sinoć gostovao kod Senada Hadžifejzovića na Face TV-ju, a upravo je na spomenutom kanalu prenosio historijske utakmice naše fudbalske reprezentacije u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine. Marjan je najavio i povratak na veliku scenu, što će sigurno obradovati sve one koji su uživali u njegovim komentarima.

“Vraćam se jači nego ikad. Sebe smatram jednim od najboljih komentatora na ovim prostora i nema razloga da to ne kažem ovako javno”, rekao je Mijajlović za Face TV.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...