BESPRIJEKORNA FIGURA: Preplanula Brazilka mamila uzdahe u St. Tropezu

Proslavljenu brazilsku manekenku Izabel Goulart paparazzi su snimili tijekom boravka u St. Tropezu, no umjesto u društvu zaručnika Kevina Trappa kako bi mnogi očekivali, Victorijina anđelica na ljetovanje se uputila u društvu argentinskog nogometaša Ezequiela Lavezzija te talijanskog nogometaša Marca Verrattija i njegove djevojke Jessice Aidi.

  • Show

  • 21. Jun. 2020  21. Jun. 2020

  • 0

Lijepa brineta zaustavljala je poglede u minijaturnoj odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njene duge i vitke noge i istesane trbušnjake. 

Atraktivna Izabel Goulart nije prošla neprimijećeno na ulicama St. Tropeza u društvu nekolicine nogometaša i njihovih partnerica, no nigdje na vidiku nije bilo njenog zaručnika, njemačkog golmana Kevina Trappa u kojeg se zaljubila 2015. godine.

Mnoge je začudilo to što je slavna Brazilka na ljetovanje odlučila otići bez Trappa koji je na Instagramu objavio kako provodi kvalitetno vrijeme s porodicom.

Manekenka je na ulicama St. Tropeza plijenila pažnju u vrućim traper hlačicama koje su u prvi plan stavili njezine duge noge i istesane trbušnjake na kojima bi joj mnoge žene pozavidjele. Slavna ljepotica svakodnevno naporno vježba i vodi računa o svojoj prehrani, pa nimalo ne čudi to što je u tako dobroj formi.alt

Brazilka je strogi režim vježbanja i prehrane usvojila davnih dana, a najviše su joj u tome pomogle predane pripreme za revije modnog brenda Victoria's Secret koje iziskuje velike napore.

alt

Tokom boravka u karanteni slavna manekenka je ostajala u formi zahvaljujući boksanju i vježbama u kojima se služila isključivo vlastitim tijelom.

Lijepa brineta izolaciju je provela s Trappom u Parizu gdje je slavni golman branio golove za klub Paris Saint-Germain. Novu sezonu nogometaš je potpisao za Eintracht Frankfurt pa se očekuje da će brazilska ljepotica uskoro pridružiti svom odabraniku u Njemačkoj.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...