HIT HITOVA: Pogledajte trailer najnovijeg "Netflixovog" showa, ovo je potpuno ludilo...

Nakon što je serija "13 Reasons Why" provela dvije sedmice na vrhu "Netflixove" liste najgledanijih showova, njena vladavina se završila. Sad je na vodećoj poziciji novi game show "Floor is Lava".

  • Show

  • 22. Jun. 2020  22. Jun. 2020

  • 0

U Sjedinjenim Američkim Državama popeo se na prvo mjesto samo nekoliko dana nakon što je proteklog vikenda postao dostupan za streamanje.

Taj game show ima jednostavnu premisu - nekoliko takmičarskih timova mora se pretvarati da podom teče lava i međusobno se nadmetati kretanjem kroz nekoliko soba koristeći pri tome stolce, zavjese, pa čak i lustere. Ukratko, odrasli igraju igru koju smo svi igrali kao djeca pa je očito da je popularnosti showa pridonijelo to što izaziva nostalgiju.

Na vrhu liste "13 Reasons Why" bio je od premijere 5. juna, kad je vodstvo preuzeo od "Space Forcea". Najduže se na vodećoj poziciji zadržao "Tiger King", koji je na vrhu bio čak 27 dana.

Vratimo se na "Floor is Lava". Timovi sastavljeni od troje ljudi moraju prijeći ekstremne verzije klasične igre, a kako bi se smatralo da su uspješno završili zadatak, svaka osoba iz tima mora doći do kraja. Voditelj Rutledge Wood konstantno podsjeća gledatelje na pravila - sve u sobi je dio igre, tim dobiva bod svaki put kad igrač prođe zadatak, a pobjeđuje, logično, tim s najviše bodova i osvaja 10.000 dolara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...