JEDVA SU DOČEKALI: Teniseri traže Đokovićevu ostavku...

...na mjesto predsjednika Vijeća ATP igrača.

  • Show

  • 23. Jun. 2020  23. Jun. 2020

  • 0

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, nakon što se na Adria Touru više igrača zarazilo koronavirusom, uključujući i njega, nalazi se pod pritiskom, prenose mediji u regiji.

Američki sportski časopis "Sports Illustrated" tvrdi da se od najboljeg tenisera svijeta zahtijeva da podnese ostavku na mjesto predsjednika Vijeća ATP igrača. Oni navode da se Đokovićeva ostavka nalazi na stolu i da bi o njoj trebalo da se raspravlja.

Prema tom listu, više predstavnika u Vijeću igrača najavljuje da želi ostavku tenisera iz Srbije. Đoković, kao organizator turnira, kako smatra švicarski "Blick", na osnovu reakcija i posljedica, nije se ponio odgovorno u ulozi koja zahtijeva odgovornost.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...