BEZ DLAKE NA JEZIKU: Goran Ivanišević poslao jasnu poruku svima koji pljuju po Novaku Đokoviću i otkrio da ga muči jedno vrlo važno pitanje

Goran Ivanišević osvrnuo se na događaje u Zadru koji su posljednjih dana podigli veliku prašinu.

  • Sport

  • 25. Jun. 2020  25. Jun. 2020

  • 0

Finale Adria Toura u Zadru otkazano je zbog saznanja da Grigor Dimitrov ima koronavirus. Tu je nastala panika i sve je prekinuto, a testirani su svi koji su bili tamo. Među zaraženima su i Borna Ćorić i idejni začetnik, prvi teniser svijeta Novak Đoković i njegova supruga.

Iako je glavni krivac Dimitrov, koji je šutio da mu je loše i nije htio napraviti testiranje, prst krivnje uperen je u Đokovića, koji posljednjih dana trpi žestoke napade. O svemu se sada oglasio i Goran Ivanišević, koji je bio jedan od direktora turnira. U razgovoru za "Sportske novosti" rekao je da je ogorčen količinom napada na Đokovića.

"Lako je biti general poslije bitke. Sad su svi jako pametni. Dosta njih napada Novaka, to je jako popularno, kao da su jedva dočekali njegov pogrešan potez. Pokušao je napraviti nešto veliko, što je imalo humanitarni karakter, nakon što smo svi bili zatvoreni tri mjeseca", rekao je Ivanišević.

Legendarni hrvatski teniser priznaje da je parti u Beogradu bio pretjeran i da ih je ponijela atmosfera. Upravo se za tu zabavu pisalo da je izvor žarišta u Zadru, ali Goran se ne slaže s tim.

"Mogu prihvatiti da nam to nije trebalo, ali svi igrači su tu sami za sebe. Nitko nikoga nije prisiljavao da dođe u taj klub, nikoga se nije tjeralo da pleše ili da skida majicu", kaže Ivanišević pa dodaje:

"Opet, kako bilo tko može reći da je od tamo krenula zaraza? Marco Panichi, Novakov kondicijski trener, nije niti bio na tom partiju. Ja sam s njim u Beogradu bio svaki dan gotovo dva tjedna, a on je pozitivan na testu, dok sam ja dvaput bio negativan. Može li mi to netko objasniti? Ili da je Miljan Amanović, Novakov fizioterapeut, tretirao lakat Grigora Dimitrova u Zadru, ne jednom, a i njegov je test negativan", pita se Ivanišević.

(Tportal.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...