HADŽIHAFIZBEGOVIĆ NE MOŽE VJEROVATI SVOJIM OČIMA: „Gledam i čitam ovaj idiotski grafit…“

Bh. glumac Emir Hadžihafizbegović oglasio se povodom morbidnog grafita upućenog prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću.

  • Društvo

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 0

Grafit je jučer osvanuo u Splitu, a napisan je nakon što je objavljeno da je Đoković, idejni tvorac Adria Toura, zaražen koronavirusom.

"Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri", pisalo je na jednom zidu u Splitu, koji je tokom dana prekrečen.

"Gledam i čitam ovaj idiotski grafit upućen Đokoviću s nekog splitskog zida. Pa je** te, zar mi stvarno moramo davati regionalnu pažnju nekom narkomančini, kretenu i nerealiziranoj budali koja treba sad biti paradigma cijelog jednog grada, kakav je divni i fenomenalni Split", napisao je Hadžihafizbegović na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...