"MA, NEKA SE J**E...": Slavna holivudska glumica Charlize Theron napala kolegu kojeg obožavaju u Srbiji…

Iako je poznata kao žena koja rijetko upućuje kritike kolegama, Theron je otkrila zašto o navedenoj osobi nema lijepo mišljenje.

  • Show

  • 27. Jun. 2020  27. Jun. 2020

  • 0

Holivudska glumica Charlize Theron (45) u emisiji "The Howard Stern Show" bez dlake na jeziku pričala je o glumcu Stevenu Seagalu (68). Iako je poznata kao žena koja rijetko upućuje kritike kolegama, Theron je otkrila zašto o navedenoj osobi nema lijepo mišljenje. 

Charlize Theron attends EE British Academy Film Awards 2020 at the Royal Albert Hall - BAFTA Awards 2020 - London, UK (02/02/2020) Foto: DPA

Sve je počelo tokom razgovora o premijeri Charlizeinog novog filma o superherojima "The Old Guard". 

- Noćima sam na internetu gledala videa svih tih boraca i, naravno, uvijek bih naišla na one čudne snimke Seagalovih 'navodnih' borbi u Japanu, kojih, zapravo, nije ni bilo, jer on to, zapravo, ni ne radi, on se ne tuče... On je samo nevjerovatno pretežak i predebeo, samo gura ljude... Ima višak kilograma i jedva se može boriti... Izgleda smiješno, samo gura ljude u lice! Sve je to namještena predstava za javnost - rekla je glumica i dodala: 

altIzvor: Instagram

- S njim je, navodno, veoma teško raditi, pogotovo ako si žena... A s obzirom na to da se, očito, ne zna lijepo ponašati prema nama, imam pravo s**ti po njemu, ma neka se j**e! - dodala je Charlize. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...