UHVAĆENI NA DJELU: Slavna holivudska glumica ljubi manekena s Balkana, paparazzi su ih snimili...

Viđeni su u šetnji kako se drže za ruke.

  • Estrada

  • 18. Maj 2023  

  • 1

Glumica Charlize Theron potvrdila je šuškanja o novom ljubavnom partneru o kojemu se priča već neko vrijeme. Naime, holivudska glumica sada ljubi manekena Alexa Dimitrijevica s kojim je sada viđena u šetnji prema jednom restoranu.

Držali su se za ruke što je odmah bio dovoljan povod da se šuškanja potvrde, a paru nije smetalo što su ih paparazzi uhvatili zajedno.

Alex je poznati američki model koji do sada ima suradnju s raznim bredovima poput Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman and Combo Boxing.

Sudeći po Alexovom prezimu, nova Charlizeina ljubav vuče korijene s naših prostora, ali o njemu se ne mogu pronaći gotovo nikakve privatne informacije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...