POZNAT IDENTITET UPUCANOG MUŠKARCA U SARAJEVU: Na njega su ispaljena najmanje četiri hica iz vatrenog oružja...

Napadač je prišao stolu i hladnokrvno pucao u njega

  • Vijesti

  • 29. Jun. 2020  29. Jun. 2020

  • 0

U večerašnjoj pucnjavi na Grbavici teže je ranjen Nedžib Spahić Džiba, odranije poznat policiji.

Na Spahića su ispaljena najmanje četiri hica iz vatrenog oružja, otkriva izvor blizak policiji.

Napadač je prišao stolu za kojim je Spahić sjedio i hladnokrvno pucao u njega, nakon čega je pobjegao sivim "Alfa romeom".

Naime, Spahić se povezuje s brojnim kriminalnim djelima, među kojima su pokušaj ubistva, otmica, iznuda, teška krađa, nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja...


Između ostalog, 2007. godine je uhapšen zbog pucnjave na Baščaršiji u kojoj je ranjen Amir Kasumić (također poznati policiji op.a.), te slučajni prolaznik Nedžad Smajlagić. Spahić je nakon pucnjave uhapšen u noćnom klubu u Tuzli.

Spahićevo se ime 2007. godine spominjalo i kada se desila pucnjava u jednom vogošćanskom restoranu, kada je ranjen muškarac iz Zadra.

Također, 2011. je hapšen zbog pucnjave u naselju Buća Potok u kojoj je ranjen Anes Mešić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...