BIVŠI GRADONAČELNIK SPLITA BRUTALNO RASPALIO PO RUŽI TOMAŠIĆ: „Nije pristojno da se ona, koja je iz Maglaja, natječe u Dalmaciji…“

Željko Kerum počastio je birače koncertom na zapadnoj obali u Splitu na kojem je zapjevao i Mladen Grdović, ali jjavnost je oš više počastio izjavama o tome kako je on bolji od Milana Bandića u fiskulturi te da bi Ruži Tomašić zabranio da predstavlja Dalmaciju.

  • Regija

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 1

Na pitanje zašto se pojavio u crnom, a svi ostali su u majicama, rekao je:

- Izgledam mršavije. Tribam poslije ovoga počet+ trčat', plivat' malo. Teško je trčat' kad imaš viška - rekao je.

Upitali su ga koliko je viška. 

- Puno, 25 kilograma sigurno. Uništilo me što sam presta' trenirat'. Prije sam najmanje devet kilometara trčao dnevno i pliva' sam dvije milje - liti i zimi, u bazenu i vanka - odgovorio je. 

Na pitanje je li, onda, bolji od Milana Bandića u tjelovježbi, odgovorio je: 

- Ma, ne može Bandić... On je izmislija trening, ja sam trenirao aktivno - usporedio se.

Uputio je i poruku biračima.

- Mislim da prolazimo sigurno u Sabor i idemo sami bez koalicije, ovako mala stranka da ide sama. Mislim da smo već postigli puno i sigurno idemo u Sabor. Moje poruke su jasne i idu prema penzionerima, mladima, običnom čovjeku, radniku. Ja sam susretljiv i prema onome tko me bira i tko me ne bira. Kad hodam ulicom, želim se svakome javiti, sa svakim biti dobar. Neko me voli, neko ne - rekao je Kerum.

Smatra da će napraviti "vrhunski" rezultat te da će u nedjelju navečer biti iznenađenje svima.

- Mislim da ćemo osvojiti dva mandata. Ankete kažu da imamo 4,9 posto potpore, prekjučer nas nisu ni imali u anketama. Bilo je kalkulacija šalim li se i idem li ozbiljno na izvore. Ali, ja se ne šalim - rekao je.

Kaže, njega je narod prepoznao da zastupa Dalmaciju pa se osvrnuo i na Ružu Tomašić. 

- Nije pristojno da se Ruža Tomašić, koja je iz Maglaja, natječe za Dalmaciju - nije pristojno. Ja živim ovdje. Ali, ja bih mijenjao Izborni zakon - tko ne živi u Dalmaciji, da se ne može natjecati, da se ne može natjecati netko tko živi u Kanadi ili Maglaju - izjavio je Kerum.

- To treba promijeniti. To je jasno k'o dan - poručio je. 

Kaže kako je na terenu odlično prihvaćen među biračima, ali da je korona problem. 

- Ja bih ovu situaciju sveo na to da je to svakodnevica. Evo paralela... ne daj, Bože... ali ono što se događa u Dalmaciji je da je više ljudi poginulo od metka u zadnje dvije godine nego od korone - provokativan je Kerum. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...