TEŠKI DANI ZA NAPADAČA RODOM IZ BIJELJINE: Luka Jović ponižen na naslovnici "Marce"...

Luka Jović je prošlog ljeta došao u redove Real Madrida kao jedan od najboljih mladih napadača u Evropi.

  • Sport

  • 09. Jul. 2020  

  • 0

Za njegove usluge Španci su platili čak 60 miliona eura, a on je u čitavoj sezoni postigao samo dva gola.

Problemi su se nastavili proljetos kada je doživio povredu zbog koje nije mogao trenirati oko tri mjeseca. Taman što se vratio na teren u nedjelju, doživio je novu nesreću. Obzirom da se družio sa prijateljem koji je, kasnije će se ispostaviti, bio pozitivan na koronavirus, Jović mora u izolaciju.

Iako je bio negativan na testu, Jović ne smije trenirati s ekipom dok ne dobije još jedan negativan test.

Ta vijest je navodno prelila čašu kod čelnih ljudi Reala, a ponovo su ga "na zub" uzeli i mediji. Najoštrija je bila Marca koja mu je posvetila naslovnu stranicu, ne baš lijepim povodom.

"Jović na rasprodaji", navodi se uz njegovu fotografiju preko cijele stranice jednog od najčitanijih španjolskih časopisa.

Ovaj list ističe da je krajnje vrijeme da napadač, koji postiže gol svakih 770 minuta, napusti Real Madrid.

alt

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...