JAPANCI JURIŠAJU NA EVROPU: Zavirite u novi Toyotin SUV model, pored benzinaca, u ponudi je i hibrid... (FOTO; VIDEO)

Toyota je predstavila novi model koji bi mogao odlično proći i na evropskom tržištu.

  • Auto

  • 10. Jul. 2020  10. Jul. 2020

  • 0

Po uzoru na manji Yaris, i Corolla je dobila crossoversko Cross izdanje. Na Tajlandu je predstavljen novi model japanskog proizvođača vozila. Sudeći prema onome što nudi i kako izgleda, nema sumnje da će dobiti nadimak baby RAV4, a što će mu biti dodatni plus u tržišnom smislu.

alt

Podignuta Corolla izvana se ipak distancira od osnovnog modela, dok je interijer ostao gotovo nepromijenjen. Automobil dužine od 4,46 metara, nudi potpuni komfor i 487 litara prtljažnika, a pri tome se prilagođava različitim potrebama vlasnika. 

U ponudi motora su dvije izvedbe, benzinska od 1,8 sa 140 konjskih snaga te hibrid sa 122 KS. 

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...