JOVO NANOVO: Koronavirus se vratio među igrače Crvene zvezde, šest igrača pozitivno…

Tu informaciju potvrdio je beogradski klub na svojoj zvaničnoj stranici navevši kako je šest nogometaša pozitivno na koronavirus te da će stoga propustiti prvu fazu priprema.

  • Sport

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 1

Pozitivan nalaz dobili su Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković, kao i trojica rekonvalescenata Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić.

Spomenuti igrači nisu se danas pojavili na prozivci.

„Šest igrača našeg tima naredne dvije nedelje provest će u karantinu, što automatski znači da neće biti na pripremama na Divčibarama", stoji u saopćenju Crvene zvezde.

Svi ostali igrači su dobili negativan nalaz.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...