DODIK NA ČEKANJU: Nakon dvodnevne posjete piramidama u Visokom, oglasio se Novak Đoković, danas ručak s članom Predsjedništva BiH…

Prva posjeta osnivača dobrotvorne 'Novak Đoković fondacije' Novaka Đokovića osnivaču Fondacije za naučna i arheološka istraživanja "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" Semiru Osmanagiću odvijala se od 13. do 15. jula 2020. u Visokom.

  • Društvo

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Ranije je dogovoreno da posjeta bude privatna, bez izjava za medije.

Jedini intervju koji je Novak Đoković dao bio je upravo Semiru Osmanagiću za službeni TV kanal Fondacije BosnianPyramidsTV i rubriku "Semirovih pet pitanja...", navode iz ove fondacije.

Kompletan dvanaestominutni razgovor bit će objavljen uskoro. 

"Imam toliko utisaka... Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje...", kazao je o Bosanskoj dolini piramida.

Danas je planirana posjeta Jahorini i ručak s članom Predsjedništva BiH, a nakon toga posjete tunelima 'Ravne 3', izložbi artefakata pronađenih u tunelima 'Ravne 3', vrhu Bosanske piramide Sunca, podzemnom labirintu Ravne, meditacija i mjerenje energetskih parametara aparatom 'Bio-Well'.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...