SVE ZA DOBRU ZABAVU: Kupio je novi sportski Mini i slupao ga prvi dan u svom dvorištu (VIDEO)

Jutjuber POG poznat je po tome da ne štedi, a za dobru zabavu spreman je i svoje limene ljubimce dovesti do samog ruba.

  • Auto

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 0

Jutjuberi su spremni napraviti svakakve gluposti da bi prikupili preglede. Ovaj je, ipak, otišao predaleko.

Jutjuber POG poznat je po tome da ne štedi, a za dobru zabavu spreman je i svoje limene ljubimce dovesti do samog ruba. Tako mu lockdown nije najbolje pao pa je od dvorišta odlučio napraviti drifterski poligon. Vrijeme je pokazalo kako to ipak nije bila najbolja ideja.

Naime, nedavno je odlučio vozni park obogatiti novim Minijem, i to najbrutalnijom dostupnom izvedbom JCW GP3, s više od 300 konjskih snaga. Automobil je dostavljen na kućni prag i odmah se moglo krenuti u obaranje rekorda u vožnji oko kuće. Nakon nekoliko krugova, kolotrazi su postali primjetni pa je bilo samo pitanje trenutka kad će stvari krenuti po zlu. To se i dogodilo kad je Mini završio na krovu, a posramljeni vozač kapitulirao. Trenutak prevrtanja možete vidjeti na 9:35.

(Index.hr)         

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...