VUKANOVIĆ U ŠOKU: Premijer Višković s koronom stiže u Trebinje, razlog je nevjerovatan...

Kad već ne mogu da pokrenu i  donesu nešto korisno, neku fabriku, radno mjesto u realnom sektoru ili značajniju investiciju, iz Vlade su odlučili da nam u Trebinje pošalju premijera iako je zaražen koronavirusom. Umjesto da premijer odmara i okrijepi se, oporavi se od koronavirusa, on bi trebao da dođe u Trebinje.

  • Mini market

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

Razlog nije politika i uobičajeni razgovor sa partijskim drugovima, obilazak opština i "Elektroprivrede Republike Srpske", već prisustvo odbrani doktorske disertacije Dragana Dimitrijevića na Fakultetu za proizvodnju i menadžment kako bi formalno ispunio uslove za zvanje vanrednog profesora, piše na svom blogu poslanik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović.

Odbrana doktorske disertacije zakazana je za petak 24. jula 2020. godine tačno u podne, a premijer Radovan Višković jedan je od pet članova Komisije pred kojom će Dragan Dimitrijević braniti doktorsku disertaciju pod nazivom „Modelovanje proizvodnih procesa iz oblasti odjevne industrije primjenom CAD-CAM sistema“. Svaka čast vrijednom premijeru i pregaocu kad, pored svih obaveza u Vladi, predavanja i ispita na Saobraćajnom fakultetu u Doboju, stigne pročitati doktorske disertacije i biti član Komisije za odbranu.

Prema Vukanovićevim saznanjima, docent Višković nije dobio saglasnost da u Doboju bude član Komisije za odbranu doktorske disertacije, što mu je obavezujući uslov da bi dobio više zvanje pa je u pomoć pritrčao gen-sek Luka Petrović i preko svojih veza ugurako Viškovića u Komisiju na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju. Da bi mogao doći u Trebinje, Višković je jučer dobio papir da ima jedan test negativan na koronavirus kako bi imao alibi da prisustvuje javnoj odbrani doktorske disertacije.

Da li je zvanje važnije od zdravlja i da li će Višković svojim dolaskom ugroziti zdravlje studenata i profesora koji treba da prisustvuju odbrani doktorske disertacije u Trebinju, ostaje da se vidi. „Odmori se, saberi se, Radovane, ne dozvoli da s tobom mlate kao sa praznom slamom, ionako su te već potrošili, pregazili, ponizili i srozali svaki ugled, ako si ga nekad imao, ne dozvoli da opet upadaš u Lukinu zamku i previš budalu od sebe, ali i od Vlade i naroda koji, nažalost, predstavljaš“, poručuje Vukanović premijeru manjeg bh. entiteta.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...